Teraz jest 8 września 2010, o 15:57

Strefa czasowa: UTC [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
  Drukuj Poprzedni | Pokaż pierwszy nieprzeczytany post | Następny 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Przedstaw się
Nowy postNapisane: 1 czerwca 2010, o 10:02 
Witam wszystkich Słuchaczy Radia A.Z.
Nowy Prezenter radia AZ k.Disco Polo,a w szczególności osoby które tworzą to Radio.Pochodzę z Podlasia tu się urodziłem i tu mieszkam w miejscowości:Mońki
Muzyka towarzyszy mi w dniu codziennym od małego "dzień bez Muzyki to dzień stracony" Słucham DP,Polski Dance,Polski Power dance,Trance,Rap,Ballady Rocka. i wszystkiego innego co mi wpadnie w ucho generalnie ;) Mój ulubiony kawałek :Solaris-I już zawsze tak będzie.Pozdrawiam Boguszek.

Nowy postNapisane: 21 czerwca 2010, o 13:20 

No więc przyszedł i czas na mnie...
Nazywam się Maciek, pochodzę z województwa podlaskiego, konkretniej z okolic Białegostoku. W Radio AZ występował będę na kanale klubowym, bo taką też muzykę prezentuje. Zwykle na moich audycjach z cyklu "Clubshaking" prezentuję najświeższe propozycji z dziedziny Electro-House oraz House, sporadycznie Hands UP czy Trance. Nie występuję w żadnym klubie, zarówno ze względu na możliwości, jak i wiek, aczkolwiek chętnie rozkręciłbym nie jedną imprezę. Tyle o mnie...

Na pewno słuchając mnie nie można się nudzić, ale żeby się o tym przekonać, włącz obowiązkowo Radio AZ, gdy widzisz, że gram ja ;)

Pozdrawiam gorąco.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Nowy postNapisane: 24 czerwca 2010, o 17:13 

Witam Wszystkich ;)

Przyszedł czas aby się przedstawić.. mam na imię Ela jak słychać na moich audycjach gwarę Śląską to też pochodzę ze Śląska a dokładnie Rybnik. Robię to co lubię więc od 3 lat prowadzę audycje. Tutaj gram na Kanale Disco-Polo od tygodnia.Moja ulubiona muzyka to Disco-Polo POP/Dance i Clubową..mam nutki które lubię słuchać nie zdradzę jakie ale na moich audycjach je na pewno usłyszycie i tak bym się przedstawiła ZAPRASZAM do wspólnej zabawy ;) POZDRAWIAM ;)

Nowy postNapisane: 15 lipca 2010, o 21:09 
Witam wszystkich gorąco ?? może raczej chłodno ;)

Przyda się obniżenie temperaturki.

Cóż parę słów o mnie ;). Nazywam się Rafał ;) pochodzę ze Śląska miasto Rydułtowy k/Rybnika jestem prezenterem od ładnych paru lat ,a więcej na mój temat możecie się dowiedzieć słuchając moich audycji ;)

Pozdrawiam ;)

Nowy postNapisane: 17 lipca 2010, o 12:29 
No to może ja również bym się przywitał...

Na imię mi Artur, liczę sobie 18 wiosenek. Pochodzę z Krakowa, mieszkałem w Gliwicach, aktualnie na wygnaniu w Irlandii :) Prezenterem jestem od jakiś 2 lat. Interesuje się sportem, informatyką, muzyką.. Ogólnie wszystkim ^^ Po więcej informacji o mnie zapraszam na swoje audycje, tylko w radiu AZ na kanale Disco Polo ;)
Gorąco pozdrawiam.

Nowy postNapisane: 26 sierpnia 2010, o 14:54 

Cześć, mam na imię Bartek i urodziłem się w Bytowie (woj. pomorskie), gdzie dotychczas mieszkam. Interesuję się muzyką, boksem, płcią przeciwną. Kocham muzykę house, tech-house. Lubię grać po prostu ambitnie. Jestem nowym prezenterem na kanale Open Air. Mam nadzieję, że współpraca będzie miła i owocna.

Pozdrawiam!

Kanał Open Air
Nowy postNapisane: 31 sierpnia 2010, o 18:57 

Witam serdecznie, z tej strony Dj CoVeriuS aka. Freaky Slyther :) Właśnie dzisiaj miałem swój debiut na kanale Open Air, kto był ten wie jak gram :)
Zapraszam do słuchania moich audycji pod nazwą "House In The Midst Of Silence". POZDRAWIAM :)

Piątek: 16-18, Dj CoVeriuS pres. House In The Midst Of Silence, zapraszam :)

Nowy postNapisane: 2 września 2010, o 20:44 

Z przykrością muszę się z wami pożegnać oczywiście w zgodzie rzecz jasna z przyczyn , których tutaj nie ujawnię. Z Pawłem już rozmawiałem na ten temat , miło było przez ten cały czas grać dla takiego fajnego radia jakim jest "AZ" jest to dobre wspomnienie dla mnie dzięki wam wszystkim za te audycje i również dziękuje też całej ekipie za współpracę i nie tylko , jeszcze raz dzięki chłopaki trzymajcie się , niech TRANCE będzie z wami :)

Only Trance have sens

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC [ DST ]